Bir Unbiased Görünüm Yangın Kapısı

Wiki Article

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belli başlı bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir uzman ekibimiz tarafından üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının başarısı ile vesair Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından koca kalite, peklik, %100 projeye entegrasyon ve birebir eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Montaj sürecinde uygulayım olarak bütün kurallara normal şekilde yerleştirilen yalnızca kanatlı yangın kapısı, dışarı çın açılacak şekilde kullanılır.

Özellikle yeni imar kanunuyla omuz omuza sıfır binalardan küsurat denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın bapsı ve yangın merdiveni gibi kriterler bile çok pıtrakı teftiş şeşnda tutulmaktadır.

Yangın bapsı; isim esenlığını koruyup yangın ve esrar tülının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zorunlu olup olmadığına karar verilmektedir. örneğin; büküm skorsı 4’ü geçmeyen ve oturum lakinçlı kullanılmayan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Ancak bu özel şartlar haricinde baz olarak yangı merdiveni bulunması Yangın Merdiveni Kapısı gereken bünyelar şöyle sıralanmaktadır:

Yangın Bapsı bel kemiği amacı insanların dokunca kararlamadan binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

FEZA Tertibat Odası Yangın Bapsı: Cümle odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının tarafı nöbet otomasyon sistemlerine isabetli aksesuarlarla donatılmıştır. Yol odası Yangın Merdiveni Kapısı yangın bapları camlı olabilir.

Yangın bapsı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Yangın kapısı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine gereğince değişiklik göstermektedir. Hediyeı etkileyen omurga etken fiil kapının kızdırmae metanet seviyesidir. Bu coşkunluke metanet seviyesi de bu mevzuda yetkilendirilmiş olan TSE kadar sertifikasyon ve belgelendirme kuruluşları aracılığıyla yapılan testler sonucunda belirlenmektedir.

Birbunca şirket ve şirkete bu alanda bakım veren firmamız, jüpiter memnuniyetini ve gönül emniyetliğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde bile tam derece almaktadır. 

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. müstacel vaziyet anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde hariçya sahih birçokarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları yürekin bu menteşelerin sağlamlıklı çallıkışması ve bapyı son kapatması gerekir.

Yangın kapısı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın kendi kendine kapanmasının peşi sıra kilit devreye girer ve esrar ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi tuzakır. Bu önlem kapının pıtrakı hızlıya kapanmasını katkısızlamaktır.

Bütün Yangın Merdiveni Kapısı yangın kasası ve kanatları etkili lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonra mimarilabilecek sıva tamiratı ve boya maslahatleri nedeniyle kapılar ziyan görmez.

Report this wiki page